Hoger Streven een optreden laten verzorgen?


Heeft u interesse om Hoger Streven een optreden te laten verzorgen? Hier vindt u al de voornaamste info. Voor meer gedetailleerde vragen kan u natuurlijk best contact met ons opnemen.

Aantal muzikanten?

In onze maximale bezetting telt de groep momenteel ongeveer 35 accordeonisten, en een ruime begeleiding (4-tal gitaristen, 4-tal keyboards, drums). Uiteraard halen we dit hoge aantal zelden. Op de meeste optredens zijn meestal een 20-tal accordeonisten aanwezig, en enkele gitaristen en keyboards. Maar op vraag van organisatoren spelen we ook vaak met een kleinere groep. Hier geldt de regel "klant is koning".

Welke muziek?

Op deze website kan u al een greep uit ons repertoire horen. Zowat alle genres komen in ons huidige liedjesprogramma voor: marsen, polka's, walsen, musettes, hedendaagse popmuziek, ballades, meezingers van vroeger en nu, tot enkele klassieke stukken toe. Wij trachten altijd onze speellijst aan te passen aan het publiek dat we verwachten te krijgen. Heeft u een voorkeur? Laat het ons vooraf weten!

Wie zorgt waarvoor?

Wat hebben we bij, en waarvoor zorgt de organisator? Tenzij er al een uitgebreide geluidsversterking is voorzien, brengen wij zelf alle nodige materiaal mee voor de geluidsversterking. Voor de nodige stroomvoorziening zorgt uiteraard de organisator. Om ons groot orkest te kunnen plaatsen, hebben we ook een podium nodig van ongeveer 50 m², en een 40-tal stoelen. En natuurlijk zorgt de organisatie ook voor het publiek!